Yücel Kültür Vakfı olarak Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BİFED) ile güçlerimizi birleştiriyoruz! Ekoloji ve kültürün buluşma noktasında yapılan bu özel iş birliğimiz, hem doğayı koruma hem de topluma sanatın gücünü sunma misyonu taşıyor.

Birlikte Neler Yapacağız?

Festival kapsamında gerçekleştirilecek, BİFED tarafından özenle seçilen etkinliklerin, gösterimlerin, atölye çalışmalarının ve lansmanların duyurulmasında festival ekibine destek olmanın yanı sıra Sultanahmet'teki tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan gösteri merkezimizde BİFED organizasyonları için ücretsiz mekân sponsorluğu yapacağız. Böylece sanat, ekoloji ve belgesel sinemasının birleştiği etkinlikler; içinde bulunduğu coğrafyadan farklı iklimi, temiz kalmış denizi ve kendine özgü içe dönük yaşamıyla öne çıkan küçük kuzey Ege adası Bozcada’nın yanı sıra İstanbul'un kalbinde de hayat bulacak.

BİFED'in yenilikçi vizyonuyla uyumlu, fon sağlama amacıyla yapılan iş birliklerinde el ele verip ortak projeler geliştirecek, bu projeleri ulusal ve uluslararası platformlarda sunacağız. Kabul edilen projelerin başarıya ulaşması için süreçleri titizlikle yönetecek, faaliyet planlarından uygulamaya kadar tüm aşamaların koordinasyonunu sağlayacağız.

Ayrıca, gençlere yönelik organize ettiğimiz kişisel gelişim programlarına BİFED'in önerdiği genç yetenekler, bizim misafirimiz olarak katılacak ve bu özel programlardan ücretsiz yararlanabileceklerdir.

Ekoloji ve Kültür: Ortak Geleceğimiz

Gurur ve mutlulukla duyurduğumuz bu iş birliği, ekolojiye ve kültüre duyulan ortak sorumluluğun bir yansımasıdır. Daha yaşanılabilir bir dünya ve daha güçlü bir toplumsal bilinç için Yücel Kültür Vakfı ve BİFED el ele çalışmalarını sürdürecek, ekolojik hassasiyeti sanatın gücüyle birleştirerek gençlerin eğitimi, sanatın gücü ve doğanın korunmasına olan inançlarıyla geleceğe birlikte ışık tutacaktır.

Kültür, sanat ve çevre bilincinin bir arada olduğu bu özel iş birliğimizde organize edilecek etkinliklerden haberdar olmak ve bu hareketin bir parçası olmak için web sitemize üye olmayı ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın! Yücel Kültür Vakfı ve BİFED, daima daha yaşanabilir bir dünya için birlikte...

Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivaliyle ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayarak BİFED'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.