Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Avrupa Gönüllülük Kulübü" etkinlik serisi devam ediyor. Serimizde, sizi çeşitli uluslararası çalışmalar ve gönüllülük programlarında tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz. Bu hafta, Şule Nehir Araç İspanya'da gençlerin yurtdışında sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bizler ile ESC - Avrupa Dayanışma Programı projeleri hakkında deneyimlerini paylaşacak.

📅 Tarih: 24 Nisan Çarşamba

🕗︎  Saat: 21.30 - 22.30

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• ESC - Avrupa Dayanışma Programı projelerinin katkıları nedir?
  • ESC - Avrupa Dayanışma Programı projelerine nasıl katılabiliriz?
  • İspanya'da gönüllülük nasıl bir deneyim kazandırdı?

sorularına cevap bulacağız.

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şule Nehir Araç Kimdir?

6 Erasmus+ projesinde yer almıştır. 9 ay boyunca İspanya'da ESC projesinde yer almıştır. Üniversite yıllarında ESN (Erasmus Student Network) aracılığı ile Erasmus öğrencilerine Türkçe öğreterek başlayan gönüllülük macerasını Erasmus+ projeleri ile sürdürmüştür. 30 yaşından önce gönüllü olarak farklı bir ülkede yaşama deneyimine sahip olmak için geçtiğimiz yılı Malaga’da geçirmiştir.  Kırıkkale Üniversitesi’nde diyetisyen olarak görev yapmaktadır. Eş zamanlı olarak yine Yücel Vakfı tarafından organize edilen proje yazma eğitimlerini almıştır.

Please login first to join to the event by clicking here.