Yücel Kültür Vakfı olarak  ''Gençliğin İyi Olma Hali Buluşmaları''nda Yaratıcılığın Anahtarı: Kendini Tanıma Yolculuğu kapsamında Aysel Kurukuyu'yu ağırlıyoruz. Gençliğin İyi Olma Hali Buluşmaları''nda ikinci buluşmanın içeriği: Doğadan nasıl destek alabiliriz ve doğanın bedenimize, ruhumuza dokunuşu üzerine konuşuyor olacağız.

📅 Tarih: 24 Nisan Çarşamba

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.30

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Aysel Kurukuyu Kimdir?

Doğaya gönül vermiş, doğadan öğrenmenin önemini savunan bir okul öncesi öğretmeni ve sınıf dışı eğitim lideriyim. Alternatif eğitim yaklaşımlarını benimseyen bir anaokulunda görev yapıyorum ayrıca okuldan bağımsız orman atölyeleri düzenliyorum. Üniversite sürecimden bugüne TEMA Vakfı'nın yürüttüğü bir çok projede gönüllü eğitmenim. Daha çok çocuğun, bireyin doğaya farklı bir bakış açısı geliştirmek için deneyimlerimi aktarmaya da gönüllüyüm

Please login first to join to the event by clicking here.