Gönüllü Destekçiler Aranıyor: Festival boyunca mekanlarımızda, teknik ekipte ve sanatçılarla birlikte çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.

Başvurmak İçin: Başvuru Formunu Doldurun

Yücel Kültür Vakfı: 1969 yılından beri, 16-30 yaş arasındaki gençlere kendilerini geliştirme fırsatları sunan Yücel Kültür Vakfı, gençlerin çağın teknolojisi ve imkanlarından yararlanarak kendilerini ve yeteneklerini geliştirmelerini sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, dünya gençlerini bir araya getirerek sosyal ve kültürel faaliyetlerle, diğer kültürlerle iletişimlerini güçlendirmeyi ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Vakıf; bireysel ve proje bazlı burslar, Avrupa Birliği Gönüllü Hizmetleri projeleri, kültürler arası gençlik değişim programları, yabancı dil kursları, sinema, tiyatro ve konser gibi sanatsal faaliyetler, dağcılık, yelken ve kayak gibi spor faaliyetleri, fotoğrafçılık, çevre gezileri, müzeler ve sergiler gibi kültürel aktiviteler düzenliyor ve gençlerin proje ve etkinlik fikirlerine maddi ve sosyal destek sağlıyor.

212 Photography Istanbul: 212 Photography Istanbul, yılda bir kez düzenlenen uluslararası bir fotoğraf festivalidir. Sergiler, atölyeler, söyleşiler, paneller, film gösterimleri ve daha fazlasını içeren kapsamlı bir program sunar ve paralelinde online etkinlikler gerçekleştirir. Daha fazla bilgi için: 212 Photography Istanbul

Sergi Tarihleri: 28 Eylül - 31 Aralık 2024

Çalışma Şartları: