Yücel Kültür Vakfı gönüllüleri tarafından tasarlanan ve her buluşmada bir gönüllü gencin moderatör olduğu çevrimiçi serisi  ''+1 Bilgi'' Gençlik Buluşmaları devam ediyor. Bu seride sanat, teknoloji, girişimcilik, ekonomi vb birçok farklı alanlarda uzman olan gençlerin deneyimlerini soru - cevap diyaloğu şeklinde dinleyeceğiz.

Linkedin Ne işe yarar?

Profesyonel bir sosyal ağdır ve birçok kişi için birçok kazanım sağlar. İş dünyasında bağlantı kurmak, iş fırsatlarını keşfetmek ve kariyerlerini ilerletmek isteyenler için özellikle yararlıdır.

Kişinin Kazanımları

• Kullanıcılar, iş arama filtreleri kullanarak iş ilanlarını arayabilir ve potansiyel işverenlerle doğrudan iletişime geçebilmesi noktasında destek olması

• Kullanıcıların kariyerlerini geliştirmelerine ve iş dünyasındaki en son gelişmeler hakkında güncel kalmalarına nasıl yardımcı olabilmesi

• Kullanıcıların kendi yaptıları işleri marka olarak nasıl pazarlamaları ve profil sayfalarını işverenlere ve iş arayanlara nasıl sunabilmesi

gibi konularda kazanım sağlayacaktır.

Linkedin Yönetimi ve İçerik Yönetimi konu başlığı çerçevesinde Linkedin uygulamasının kariyer odaklı bir sosyal ağ olarak nasıl nitelikli kullanımı ve iş bulmak, iş vermek veya iş hayatındaki önemli gelişmeleri takip etmek hakkında bizimle deneyimelerini paylaşacak olan ''Merve Taşdemir'' ilk konuğumuz olacak. Etkinliğimiz 30+10 dakika soru cevap olmak üzere toplamda 40 dakika sürecektir.

📅 25 Mart Cumartesi

​🕗​ 20.00 -20.40

Etkinliğimizi son 10 dakikası konuğa soru-cevap için ayrılmıştır.

Etkinliğimiz ücretsizdir.

Etkinliğimize sitemiz üzerinden kayıt olduktan mailinize Zoom bağlantısı gönderilecektir.

Merve Taşdemir Kimdir?

C-Prot şirketinde İletişim Uzmanı olarak  Teknoloji ve İnovasyon kanalında İçerik ve Topluluk yöneticisi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Çalışma hayatı dışında gönüllü çalışmalarına da devam eden Taşdemir; Habitat Derneği’nde gönüllü teknoloji eğitmenidir. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojiler, Linkedln yönetimi ve içerik üretimi ile ilgili eğitimler vermektedir.  Çalışma ekonomisi, dijital dönüşüm, duygusal dayanıklılık, proje yönetimi, teknoloji ve inovasyon, sürdürülebilirlik, yapay zeka, siber güvenlik, bilgi teknolojisi alanlarına ilgisi vardır. Birçok okumalarını ve çalışmalarını bu alanda ilerletmektedir.

Önemli: Aşağıdaki Etkinliğe Katıl butonuna tıkladığınızda farklı bir sayfaya yönlendirmezse buraya tıklayarak siteye üye girişi yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra "Etkinliğe Katıl" butonuna tıklayarak eğitimimize kaydolabilirsiniz.

Please login first to join to the event by clicking here.