Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Avrupa Gönüllülük Kulübümüz" etkinlik serisine devam ediyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli uluslararası çalışmalar ve gönüllülük programlarında tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz.

📅 Tarih: 28 Aralık Perşembe - Saat: 20.00

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• Avrupa'da ESC nasıl yapılır?

• ESC kariyerinizi nasıl etkiliyor?

• Yurt dışında yaşam serüveni için nelere dikkat etmeliyiz?

• Malta'da yaşamak noktasında bizleri neler bekliyor?

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gaye Çiftçi Kimdir?

10 ülkede Erasmus+ projelerine katılan, aynı zamanda yurt dışında Avrupa Gönüllü Hizmeti (ESC) gönüllülüğü tecrübesine sahip olan Gaye Çiftçi, profesyonel kariyerini devam ettirdiği Malta'da yaşamını sürdürmektedir.

Lütfen etkinliğe kaydolmak için önce siteye üye girişi yapın.