Erasmus+ programının sunduğu fırsatları kutladığımız uluslararası #ErasmusDays etkinlikleri kapsamında, Yücel Kültür Vakfı olarak, 15 Ekim Salı günü saat 18.30’da gerçekleştireceğimiz etkinliğimize sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

#ErasmusDays, Erasmus+ programının uluslararası altı günlük bir kutlamasıdır. Bu günlerde, dünya genelinde insanlar bir araya gelmeye ve Erasmus+ tarafından sunulan projeleri ve fırsatları kutlayan etkinlikler düzenlemeye veya bu etkinliklere katılmaya davet edilirler. Öğrenciler, öğretmenler, eğitmenler, profesyoneller ve daha genel anlamda tüm vatandaşlar için, #ErasmusDays, programın sağladığı sayısız faydayı tanıtmak adına benzersiz bir anı temsil eder. 2024'te, #ErasmusDays'in 8. edisyonu 14-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Bu özel etkinlikte, Erasmus+ programının sunduğu projeler ve fırsatlarla ilgili bilgi paylaşacak, deneyimlerinizi dinleyecek ve gelecekteki projeler için ilham alacağız. Erasmus+’ın gençlere sağladığı sayısız avantajları keşfetmek ve bu global ağa nasıl katılabileceğinizi öğrenmek için sizi de aramızda görmek isteriz.

Katılım için lütfen kaydınızı yapmayı unutmayın. Gelin, Erasmus+’ın sunduğu olanakları birlikte kutlayalım!

Etkinlik Detayları:
📅 Tarih: 15 Ekim 2024, Salı
🕕 Saat: 18.30
📍 Yer: Yücel Kültür Vakfı - Sultanahmet - İstanbul

Başvuru formu için https://forms.gle/wNr3DEGZ6dbWkHkx6 bağlantısına tıklayınız.

Katılımınız için şimdiden sabırsızlanıyoruz!