Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Etkinlik ve Eğitim Kulübü" etkinlik serisi başlıyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli konularda tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz.

📅 Tarih: 5 Ocak  Cuma - Saat: 20.00

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• Deprem süresince neler yapmalıyız?

• Olası deprem öncesi nasıl hazırlıklar içinde olmalıyız?

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Prof. Şerif Barış Kimdir?

1984 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Jeofizik Mühendisi olarak mezun olan Şerif Barış 1986’dan 2023 yılına kadar Kandilli Rasathanesi’nde çalışmıştır. 1995 de doktor, 1998 yılında doçent 2004 yılında ise profesör olmuştur. 2003 yılından beri Kocaeli Üniversitesinde eğitim ve araştırmalarını sürdürmektedir. 2000 yılından beri afet eğitimi, afet yönetimi konusunda eğitimler ve danışmanlıklar yapmaktadır. Deprem alanında birçok ulusal ve uluslararası proje yürütücüsü ve araştırmacı olarak çalışan Prof. Barış’ın 22’den fazla uluslararası yayını, 8 kitap ve 90’dan fazla bilimsel bildirisi bulunmaktadır.

Please login first to join to the event by clicking here.