Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Etkinlik ve Eğitim Kulübü" etkinlik serisi devam ediyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli konularda tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz. Devam eden serimizde  Mahişeker Polat Etkinliğimiz kapsamında girişimcilik konusunu bize aktaracak.

📅 Tarih: 10 Ocak  Çarşamba - Saat: 20.00

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• Girişimcilik nedir?

• Girişimci olmak için hangi adınlar izlenmeli?

• İş modeli nasıl tasarlanır?

Etkinlik Bilgileri

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mahişeker Polat Kimdir?

Endüstri Mühendisi ve Başka Bir Anadolu Sosyal Girişiminin eski kurucu ortaklarındandır. Buldumbuldum.com , cepte tamir, kolay staj gibi girişimlerde çalışmıştır. Şu an kurumsal bir şirkette proje koordinatörü olarak çalışmakta ve profesyonel olarak dijital pazarlama danışmanlığı vermekte ve dijital içerik üreticisidir.

Please login first to join to the event by clicking here.