Yücel Kültür Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz ''Etkinlik ve Eğitim Kulübümüz" etkinlik serisine başlıyor. Bu etkinlik serimizde, sizi çeşitli mesleki, gündelik ve sosyal konularda tecrübe edinmiş konuklarımızla buluşturacak, konuklarımızın deneyimlerini hep birlikte dinleyerek hem bilgilenecek hem de keyifli zaman geçireceğiz.

KVKK Hukuku kendi kişisel verilerimizi korumamız noktasında neden önemli ve dikkat etmeli noktasında Av. Kadircan Berkay Çakıralp bizi bilgilendirerek birlikte öğreneceğiz.

📅 Tarih: 23 Şubat Cuma

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.30

Etkinliğin içeriği nelerdir?

• KVKK Hukuku nedir?

• KVKK ile kendimizi nasıl koruruz?

• Özel hayatın gizliliği neden önemlidir?

Etkinlik Bilgileri

• Etkinlik çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.

• Etkinlik katılım ücretsizdir.

• Etkinlik sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Av. Kadircan Berkay Çakıralp Kimdir?

2021 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Hâlihazırda Ankara Barosuna bağlı olarak avukatlık yapmakta. Temel ilgi alanları arasında ifade özgürlüğü, toplumsal cinsiyet ve çevre hukuku bulunmaktadır.

Please login first to join to the event by clicking here.