Yücel Kültür Vakfı'nın düzenlediği "Etkinlik ve Eğitim Kulübü" etkinlik serisi devam ediyor. Bu seride, çeşitli mesleki, gündelik ve sosyal konularda deneyim kazanmış konuklarımızla bir araya gelerek, onların deneyimlerini paylaşacak ve birlikte bilgileneceğiz.

Bu etkinlikte, toplumsal cinsiyet eşitliği hedefi doğrultusunda, katılımcılarda temel düzeyde farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Temel kavramlar üzerinde dururken referans kaynaklarımız elbette akademik literatür ve pratikteki eşitlik mücadelesi deneyimleri olacaktır ancak aktarımımız akademik bir sunumdan ziyade, toplumsal cinsiyet kavramı ve pratikleri üzerine bilgi ve deneyim paylaşımı olacaktır.

📅 Tarih: 18 Mayıs Cumartesi

🕗︎  Saat: 20.00 - 21.00

Etkinlik Bilgileri

📌 Eğitimler online yapılacak olup, eğitime seçilen katılımcılara mail üzerinden dönüş yapılacaktır.

📌 Eğitime katılım ücretsizdir.

📌 Eğitim sonunda Katılım Belgesi verilecektir.

Burcu Akgül  Kimdir?

Siyaset Bilimi Uzmanı, Doktora Tez Öğrencisi

Uludağ Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı doktora öğrencisidir. Akademik ilgi alanları, “Siyaset Felsefesi” ve “Kadın Çalışmaları” olup, doktora tezinde “Toplumsal Yeniden Üretim Teorileri” üzerine çalışmaktadır. Pratik olarak da kadın dernekleri ve feminist platformlar ile ilişki içerisinde çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca Medya ve İletişim, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Finans alanlarında çeşitli eğitimler almış; Muğla ve Eskişehir yerelindeki farklı basın yayın organlarında muhabirlik, dergi editörlüğü ve yazarlık görevlerinde bulunmuş, 2014-2020 yılları arasında özel bir şirkette finans uzmanı olarak çalışmıştır.

Sorularınız için info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Please login first to join to the event by clicking here.