Yücel Kültür Vakfı olarak Öğrenme Kulübü sürecinde eğitim ve atölye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrenme Kulübü kapsam olarak bütün online eğitim ve atölye çalışmalarında depremden doğrudan ya da dolaylı etkilenen bütün gençlerin katılımına öncelikli olacak şekilde açıktır. Bu online eğitim ve atölye çalışmaları serimiz afette etkilenen gençlerin kapasite gelişimlerini desteklemek amaçlı yeniden kurgulanmıştır.

Canva uygulaması ne işe yarıyor?

Kullanıcıların herhangi bir deneyimi olmaksızın profesyonel tasarımlar yapmasına yardımcı olanak olan çevrimiçi bir grafik tasarım aracıdır.

Kimler katılabilir?

Öğrenciler başta olmak üzere kişisel markasını sosyal medyada doğru yansıtmak isteyen ve kendi potansiyelini keşfederek konfor alanından çıkıp eyleme geçmek isteyen  18 -30 yaş arası herkes katılabilir.

Nasıl bir atölye sizi bekliyor?

Dijital Dünyada kişisel markayı yansıtmak ve bunu insanlara doğru aktarmak oldukça önemli. Fakat her birimiz profesyonel tasarımcı değiliz, ve sosyal medyada dijital ayak izimizi doğru yansıtmak için kolaylıkla uygulayabileceğimiz birçok uygulama var.

Bunlardan biri de "Canva" bazı temel prensiplere işimizi kendimizi ve markamızı yansıtırken nelere dikkat etmeliyiz, hedef kitlemize göre nasıl tasarımlar kullanmalıyız canvanın temel özellikleri nelerdir ve yeni güncellemeleri neler bizleri bekliyor gibi birçok konuya değinerek yeni bir bakış açısı kazanacağız

Kişisel kazanımlar

• Kendinizi ve markanızı sosyal medyada doğru yansıtmak,
  • Sosyal medyada tüketici kısımdan ayrışarak üretici kısımda olmak,
  • Sunum, Logo, Afiş, İnfografik,  İnstagram Gönderisi, El ilanı, Broşür, Sunum, Cv gibi özellikleri basit ve hızlı bir şekilde yapabilir hale gelmek.
  • Ekip arkadaşlarınızla interaktif bir şekilde eş zamanlı çalışabilir hale gelmek,
  • Etkili sosyal medya paylaşımlarını kolay ve hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bunun sonucunda her ne iş yapıyorsanız yapın kendimizi daha görünür hale getirerek kazanmaya başlarsınız.

Öğrenme Kulübü kapsamında Büşra Ger  "Canva" Odaklı Temel Tasarım Bakışı '' çalışmasıyla bizimle birlikte olacak.

📅18 Mart Cumartesi

🕗​ 20.00 - 21.30

Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
Eğitime katılım ücretsizdir.
Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Büşra Ger Kimdir?

Gazi Üniversitesi Matematik bölümünden Mezun olmakla birlikte şuan özel bir kurumda eğitmenlik yapmaktadır. Aynı zamanda Bi' Dünya İçerik gençlerinden biri olarak hibrit birey ve lider olmak yolunda ilerleyen Dijital İçerik Üreticilerinden biridir. Ayrıca Bİ Dünya İçerik de Yönetim ekibinde Proje ve Organizasyon sürecine destek olmaktadır.

TİSK Akademinin Satış ve Pazarlama eğitiminden kısmından mezun olduktan Türkiye Zekâ Vakfının Sosyal Medya kısmında görev alıp Bİ Dünya İçerik ekibinde de Tanıtım ve Pazarlama ekibinde yer almıştır bu alanda kendini daha da geliştirmek için bireysel insanlarla freelance çalışarak sonra Marka ve Tasarım kısmı üzerinde deneyim elde etmiştir.

Ayrıca Moderatörlük, Liderlik gelişimi, İçerik Üretimi, Kişisel kariyer yolculuğunda motivasyon  sağlama ve etkili öğrenme üzerine de mentörlük sağlamaktadır.

Please login first to join to the event by clicking here.