Yücel Kültür Vakfı olarak Öğrenme Kulübü sürecinde eğitim ve atölye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrenme Kulübü kapsam olarak bütün online eğitim ve atölye çalışmalarında depremden doğrudan ya da dolaylı etkilenen bütün gençlerin katılımına öncelikli olacak şekilde açıktır. Bu online eğitim ve atölye çalışmaları serimiz afette etkilenen gençlerin kapasite gelişimlerini desteklemek amaçlı yeniden kurgulanmıştır.

S.W.O.T. Analizi Kavramı

Bir organizasyon, kurum, proje önerisi veya bireyin yönlerini (Strengths), gelişime açık yönlerini (Weaknesses), fırsatlarını (Opportunities) ve tehditlerini (Threats) belirlemek için kullanılan bir analiz yöntemidir.

Kimler katılabilir?

Öğrenciler, girişimciler, kariyer yapmak isteyen profesyoneller, yöneticiler, yönetici adayları, kendi potansiyelini keşfetmek ve konfor alanından çıkıp eyleme geçmek isteyen 18 -30 yaş arası herkes katılabilir.

Nasıl bir atölye sizi bekliyor?

Grup çalışması ile uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.  Katılımcılar kişisel S.W.O.T analizini çıkardıktan sonra koçluk perspektifi ile hayatlarına katacakları eylem adımlarını belirleyecektir.

Kişisel kazanımlar

• Kendi güçlü ve gelişime açık yönlerinizi keşfederken, öz farkındalığınız artar ve potansiyelinizi daha iyi anlarsınız.
  • Kendinize olan güveni artırır. Kendi güçlü yönleriniz ve fırsatlarınızı fark ettiğinizde, kendinize olan güveniniz artar ve hedeflerinize ulaşmak için daha iyi motive olursunuz.
  • Bir hedef belirlemenize yardımcı olur. Bu sayede hedefinize odaklanır ve bu yolculuk için doğru bir planlama yaparsınız.
  • Zaman, para ve insan kaynaklarınızı daha doğru ve etkin şekilde kullanılabilirsiniz.
  • Karşılaşabileceğiniz sorunları önceden belirlemenizi sağlar ve bunları çözmek için planlar yapmanıza yardımcı olur.
  • Fırsatlarınızı tanımlayarak, kariyer hedeflerinize ve kişisel hedeflerinize ulaşmak için gerekli adımları atmanıza olanak tanır.
  • Karar verme sürecinizi kolaylaştırır. Analiz sonucunda belirlenen güçlü yönleriniz ve fırsatlarınızı kullanarak, hedeflerinize ulaşmak için daha iyi kararlar alabilirsiniz.

📅​ 15 Mart Çarşamba

🕗​ 20.00 - 21.30

Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.

Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Öğrenme Kulübü kapsamında Irmak Başoğlu ''SWOT Analizi Eğitimi'' çalışmasıyla bizimle birlikte olacak.

Irmak Başoğlu Kimdir?

Galata Business Academi'de eğitim-gelişim programlarının organizasyonlarını gerçekleştirmektedir.  Akademi koordinatörü olarak hizmet verdiği kurumda bireysel, kurumsal, girişimcilik,teknik ve çeşitli uzmanlık konularında eğitimler düzenlenmektedir.

10 yıllık Telekom sektörü deneyimine sahip kurumsal eğitmen ve sertifikalı yönetici koçudur. Telekom tecrübesi boyunca, müşteri memnuniyeti odaklı projelerin uygulanabilirliği konusunda sahada takip, raporlama ve iyileştirme görevleriyle operasyonel süreçlere katkıda bulunmuştur. Takımlara ve yöneticilere liderlik, kalite, iletişim, koçluk becerilerini geliştirme, takım yönetimi, satış, müşteri ilişkileri gibi çeşitli eğitimler vermiştir.

Eğitmen rolüne, Academy Of Executive Coaching Yönetici Koçluğu Diploma Programını tamamlayıp, Avrupa Mentorluk ve Koçluk Konseyi’nden (EMCC) Practitioner Unvanı’nı alarak, yönetici koçluğunu eklemiştir. International Coaching Federation (ICF) akreditasyona sahip bir koç olarak Bütünsel Koçluk&Mentorluk alanında çalışmalar yürütmektedir. Koçluk hizmetlerini kurumsal deneyimlerindeki kazanımlarıyla birleştirip gelişim ve değişim konularında yöneticiler için seçkin bir koçluk hizmeti sunmaktadır.

JCI - Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Avrasya Şubesi, TEV, TOG, TEGEP, Türkiye’nin Mühendis Kızları, Yeniden Biz, Habitat Derneği gibi Sivil Toplum Kuruluşları ve çeşitli üniversitelere sosyal sorumluluk projeleri yazarak gerçekleştirilmesini sağlamıştır. "Üreten Eller Projesi" ile girişimci pek çok kadının hayatına dokunmuştur. JCI Avrasya Gelişim Kulübü ile eğitim birimi kurmuş çok sayıda gelişim odaklı etkinlikler düzenlemiştir. Proje lideri, eğitmen, profesyonel koç/mentor sorumluluklarıyla topluluklarda yer almaya devam etmektedir. Varoluşçu Analiz, Logoterapi alanına ilgilidir. Kişilerin temel değerleri ile uyumlu bir yaşam sürmesini önemsemekte ve Değerler Atölyesi ile farkındalık üzerine çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Please login first to join to the event by clicking here.