Proje bazlı bağışlar, Yücel Kültür Vakfının gençlere vermiş olduğu desteklerden farklı olarak bağışçılar tarafından belli bir konuya yönelik projeler için sağlanan desteklerdir. Bağışın tamamı (%100'ü) ilgili proje için kullanılır.

Proje bazlı bağışlarda bir alt limit bulunmamaktadır. Bağışçılar ilgilendikleri projelere diledikleri miktarda destek olabilirler. Proje bazlı bağışlara Türk lirası cinsinden bağışta bulunabilirsiniz.

Genç Sayfa Nedir?

Yücel Kültür Vakfı olarak, gençlerin potansiyelini keşfetmelerine, yeteneklerini geliştirmelerine ve toplumlarına değer katmalarına olan inancımızla "Genç Sayfa"yı farklı dijital içerik ve yazılarla kendinizi keşfetme yolculuğunuzu desteklemek ve nitelikli öğrenme noktasında interaktif sürecinizi daha kaliteli bir farkındalığa dönüştürmek için sizlerle buluşturuyoruz! Genç Sayfa, tamamen Yücel Kültür Vakfının genç gönüllü yazarları ve dijital içerik geliştiricilerinin ürettiği her şeyi kapsamaktadır. Bu yüzden Genç Sayfa olarak aşağıdaki adımları izleyerek sizlerle bir etkileşim alanı kuracağız.

Genç Sayfa hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.