Yücel Kültür Vakfı gönüllerinin desteğiyle başlatılan gençlerin  ve gençlik çalışmalarında uzman kişilerin yer alacağı bilgi, teknoloji, sivil toplum, girişimcilik gibi birçok konuda deneyimlerini, bilgilerini, fikirlerini paylaştıkları bir sohbet serisidir.  Bu konuşma serisinde birbirinden farklı konuklar farklı tematik konularda sizlerle birlikte olacak. Öncelikli gençler olmak üzere herkesi ''Söz Sende'' konuşma etkinliklerimize bekliyoruz.

Söz Sende konuşma etkinliği kapsamında 9 Kasım Çarşamba günü ''Gençler Geleceğimiz ve Fair Play'' hakkında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Semra Demirer ile keyifli ve öğrenme dolu bir sohbet gerçekleştireceğiz.

➡️ Gençlik ve Spor kavramları birlikteliği neden önemli?

➡️ Sporun gençlerin hayatına ne gibi etkileri ve katkıları vardır?

➡️ Fair Play (Adil Spor) için gençler olarak nasıl adımlar atmalıyız? gibi sorulara birlikte yanıt bulmaya çalışacağız.

📅​ ​9 Kasım Çarşamba 🕗​ 20.00

Etkinlik sonunda etkinliğe katılım belgesi verilecektir.
Etkinliğe kayıt olduktan sonra sizlere e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Please login first to join to the event by clicking here.