Sürdürülebilir Gençlik Buluşmaları kaldığı yerden devam ediyor.

''6 Şubat 2023 günü merkez üssü Pazarcık olan depremde zarar gören illerimizden biri olan Hatay da 56 gün boyunca gönüllü olarak çalışan Buse Toraman  Toplum Gönüllüleri Vakfını temsilen Expo depoya gelen gönüllülerin yönetimi ve depo koordinasyonunda yer almıştır. Bu buluşmada Afet bölgesinde akut sürecinde gönüllülük çalışmaları adına nelerin yapıldığını, nasıl etkiler oluşturduğunu ve afet koordinasyon süreçlerinde gönüllülük yönetişiminin nasıl olması gerektiğini konuğumuz Buse Toros'un deneyimlerinden yola çıkarak konuşuyor olacağız.

📅 18 Ekim Çarşamba

🕗 20.00 -21.30

• Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir.
  • Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Buse Toraman Kimdir:

2012 yılından bu zamana Toplum Gönüllüleri Vakfı gönüllüsü olarak gençlik ve hassas gruplara yönelik çalışmalarda yer almıştır. Gönüllülük hayatı sürecinde örgütlenme destek koordinatörlüğü, saha sorumluluğu ve çocuk hak temelli eğitmenlik yaptığım vakfın şimdilerde ise mezun komite koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Profesyonel hayatında ise Türkiye'nin ilk çocuk girişimcilik merkezi Fikir Değirmenin kurucu ortağıyım aynı zamanda çocuk girişimcilik eğitmeni olarak çalışmaya devam etmektedir.

Please login first to join to the event by clicking here.