Gezegenimizin karşı karşıya kaldığı sorunlar gün geçtikçe büyümekte. İklim, biyoçeşitlilik krizleri ve bunlara bağlı gıda, su krizleri artık tüm dünya için daha görünür halde. Gezegenimiz sanayi devriminin başlamasından bu yana hızla ısınıyor. 1850'den bu yana yeryüzünde ortalama sıcaklık 1.1 santigrat derece arttı. Dahası son 40 yıl içinde her 10 yıl, bir öncekine göre daha sıcak geçti. Ve bu ısınmalar krizleri daha da yakın kılıyor. Bunun temel sebebi ise gün geçtikçe büyüyen ve kaynaklar sınırsızmış gibi kullanmaya devam eden şirketler. Peki ya başka türlüsü mümkün mü? Doğayı ve insanı gözeterek üretim yapan üreticiler var olabilir mi? Nasıl doğayı ve insanı gözeterek üretim yapılabilir? Türetici kimdir? Bu döngüye etkisi ve katkısı nedir? Tüm bu soruların yanıtlarını hep birlikte arayacağız.

📅 11 Ağustos Cuma

🕗 20.00 -21.30

Eğitim çevrim içi olacaktır ve kayıt olanlara e-posta üzerinden, Zoom'a katılım için bağlantı gönderilecektir.

Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitim sonunda ''Katılım Belgesi'' verilecektir.

Büşra Yar Kimdir:

Türetim Ekonomisi Derneği'nde Proje Koordinatörü olarak çalışıyor. Ayrıca Change.org'ta idari işler asistanlığı yapıyor. İklim krizi ve kadın hakları alanında bugüne kadar farklı projeler yürüttü. Üniversiteden beri de özellikle iklim krizi alanında gönüllü ve profesyonel olarak çalışmalar yürütüyor. Kuş gözlemini ve yürüyüş yapmayı seviyor.

Please login first to join to the event by clicking here.