26 Eylül - 2 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul'da Yücel Kültür Vakfı ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 3. Uluslararası Doğaçlama Dans Festivali için gönüllü ekibimize katılmak ister misin?

Uluslararası Doğaçlama Dans Festivali,

Doğaçlama kavramının dans ve performans sanatlarıyla ilişkilenmesine odaklanan bir festivaldir. Festival yerel ve uluslararası işbirliklerini, yeni eser üretimini, dans alanındaki teori ve arşivleme çalışmalarının geliştirilmesini hedefler. Hem profesyonel, hem de amatör topluluk ve dansçıların katılabileceği etkinlikler düzenlemektedir. Dans aracılığıyla gençlerin, engelli bireyler ve farklı bedenlerin kültür ve sanat etkinliklerine katılımını artırmayı hedeflemektedir.

📅  Son Başvuru Tarihi : 10 Eylül 2023 - 23:59

Festival boyunca mekanlarımızda, teknik ekipte ve sanatçılarla birlikte çalışacak takım arkadaşlarımızı arıyoruz.

Herkesin katılımına açık olan gönüllü ekibimizde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Seçilen gönüllülere festival boyunca atölye ve performansları takip edebilecekleri ücretsiz festival girişi sağlanacaktır.

Başvurunuza e-posta aracılığı ile geri dönüş yapılacaktır.

Başvuruyu bağlantıya tıklayarak yapabilirsiniz.

Sorularınız için: yunusemre@yucelkulturvakfi.org üzerinden ulaşabilirsiniz.

Web sitemiz: https://www.improvisationdancefestival.com/