Yücel Kültür Vakfı olarak 4-5 Ekim 2024 tarihlerinde, Ankara’da, TED Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan Sivil Sesler Festivali’nde yer almanın heyecanını yaşıyoruz!

Bu yıl “Dayanışma Güçlendirir” temasıyla düzenlenecek olan festival, Türkiye’nin dört bir yanından sivil toplum örgütlerini bir araya getiriyor. Farklı hak alanlarında çalışan birçok sivil toplum kuruluşu, atölye, panel ve forumlar aracılığıyla deneyimlerini aktaracak, iş birliği olanaklarını tartışacak ve hayallerini paylaşacak.

Yücel Kültür Vakfı olarak biz de bu anlamlı etkinlikte kendi standımızla yer alacağız. Çalışmalarımızı ve hayallerimizi katılımcılarla paylaşacak, sivil toplumun "çok sesli korosu"na katkıda bulunacağız.

Sizleri de bu özel buluşmada aramızda görmekten mutluluk duyarız. Birlikte daha iyi bir dünya için sesimizi yükseltelim!

Tarih: 4-5 Ekim 2024
Yer: TED Üniversitesi, Ankara

Detaylı bilgi ve program için bizi takip etmeye devam edin!