Proje bazlı bağışlar, Yücel Kültür Vakfının gençlere vermiş olduğu desteklerden farklı olarak bağışçılar tarafından belli bir konuya yönelik projeler için sağlanan desteklerdir. Bağışın tamamı (%100'ü) ilgili proje için kullanılır.

Proje bazlı bağışlarda bir alt limit bulunmamaktadır. Bağışçılar ilgilendikleri projelere diledikleri miktarda destek olabilirler. Proje bazlı bağışlara Türk lirası cinsinden bağışta bulunabilirsiniz.

Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) Nedir?

Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED), her yıl Türkiye'nin popüler turistik yerlerinden biri olan Bozcaada'da düzenlenen bir etkinliktir. Festival, çevre bilinci ve ekolojik farkındalığı artırmayı amaçlayan, dünyadan ve Türkiye'den çeşitli belgesellerin gösterildiği uluslararası bir platformdur. BIFED, çevre sorunlarına dikkat çekmek, doğa dostu yaşam pratiklerini teşvik etmek ve izleyicilere ilham vermek için önemli bir fırsat sunar.

Festival süresince, yönetmenler, yapımcılar, çevre aktivistleri ve izleyiciler bir araya gelerek filmler üzerine tartışmalar yapar, atölye çalışmaları ve seminerlere katılırlar. Ayrıca, Bozcaada'nın doğal güzelliklerini keşfetmek ve yerel halkla kaynaşmak için çeşitli etkinlikler de düzenlenir. BIFED, ekolojik belgesel severler için hem eğitici hem de keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Birlikte Neler Yapacağız?

Yücel Kültür Vakfı olarak Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BİFED) ile güçlerimizi birleştiriyoruz! Ekoloji ve kültürün buluşma noktasında yapılan bu özel iş birliğimiz, hem doğayı koruma hem de topluma sanatın gücünü sunma misyonu taşıyor.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek, BİFED tarafından özenle seçilen etkinliklerin, gösterimlerin, atölye çalışmalarının ve lansmanların duyurulmasında festival ekibine destek olmanın yanı sıra Sultanahmet'teki tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan gösteri merkezimizde BİFED organizasyonları için ücretsiz mekân sponsorluğu yapacağız. Böylece sanat, ekoloji ve belgesel sinemasının birleştiği etkinlikler; içinde bulunduğu coğrafyadan farklı iklimi, temiz kalmış denizi ve kendine özgü içe dönük yaşamıyla öne çıkan küçük kuzey Ege adası Bozcada’nın yanı sıra İstanbul'un kalbinde de hayat bulacak.

BİFED'in yenilikçi vizyonuyla uyumlu, fon sağlama amacıyla yapılan iş birliklerinde el ele verip ortak projeler geliştirecek, bu projeleri ulusal ve uluslararası platformlarda sunacağız. Kabul edilen projelerin başarıya ulaşması için süreçleri titizlikle yönetecek, faaliyet planlarından uygulamaya kadar tüm aşamaların koordinasyonunu sağlayacağız.

Ayrıca, gençlere yönelik organize ettiğimiz kişisel gelişim programlarına BİFED'in önerdiği genç yetenekler, bizim misafirimiz olarak katılacak ve bu özel programlardan ücretsiz yararlanabileceklerdir.

Yücel Kültür Vakfı ve BIFED iş birliği hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.