Gerçekleştirdiği projeler ve sağladığı imkanlarla Yücel Kültür Vakfı, 45 yıldır gençlerin hayatlarında fark yaratmayı amaçlamaktadır. Düzenlediğimiz uluslar arası gençlik projeleri, ulusal kültür sanat etkinlikleri, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak seminerler, eğitimler ve imkanı kısıtlı ancak başarılı gençlerimiz için oluşturduğumuz beş farklı burs programı ile Yücel Kültür Vakfı, geleceğin sahibi gençlerin erdemli ve donanımlı bireyler olarak yetişebilmeleri için çalışan bir “gençlik ve kültür” vakfıdır.

Ülkemizdeki gençlik ve kültür sanat alanında faaliyet gösteren ender kuruluşlardan biri olan Yücel Kültür Vakfı’nın 45 yıllık bu başarısının ardında kuşkusuz bağışçılarımızın destekleri de bulunmaktadır. Binlerce gencin hayatındaki milat sayılacak değişimler, bağışçılarımızın yardımlarının bir araya gelmesi ile olmuştur.

Her geçen yıl daha çok gence ulaşma hedefi ile kararlılıkla yoluna devam eden Yücel Kültür Vakfı’nda şimdi bursu haketmiş 656 adet gencimiz yardımlarınızı bekliyor! Yarım Elma Burs Programı ile sizler için çok küçük sayılacak yardımlarınızla pek çok gencimizin hayatında çok büyük değişiklikler yapabilirsiniz! Günde 2,5TL’den daha az bir bağış ile başarılı 656 gencimizin geleceklerinde bir umut ışığı olabilirsiniz.

Siz de bu ailenin bir parçası olmak ve Yücel Kültür Vakfı’nın amaçlarına destek olmak isterseniz lütfen önce http://www.yucelkulturvakfi.org/icerik/24 sayfamızı inceleyiniz.

Bağışlarınızı Garanti Bankası Erenköy Şubesi 150-6296286 - Bağış hesabımıza yapabileceğiniz gibi kredi kartınız ile peşin veya 9 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.