Yücel Kültür Vakfı’nın insan kaynağına olan ihtiyacı, kapsamı her geçen yıl genişleyen projelere göre paralel olarak artmaktadır. Kapılarını YKV’de çalışmak isteyen herkese açık tutan vakıfta, ekibe yeni katılanlar heyecanla karşılanır.
Gençlik vakfı olan YKV, kültür-sanatın yerel ve uluslararası düzeyde gençler arasında yaygınlaşmasına verilen öneme paralel olarak çalışanlarını kültür ve sanat konularına ilgili, öncelikle İngilizce olmak üzere yabancı dillere hâkim ve iletişim becerileri yüksek olan kişiler arasından seçer. Problem çözme, karar verme, planlama ve organizasyon konularında yetkin, takım çalışmasına yatkın, yaratıcı ve yenilikçi, olumlu bir tutuma sahip ve kişisel gelişime açık olmak gibi temel yetkinlikler Yücel Kültür Vakfı çalışanlarının ortak özellikleridir.
Yıl içinde ihtiyaca göre açtığımız sürekli ve dönemsel pozisyonları, web sitemiz, Linkedin ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.