Değişik konularda ve miktarlarda bağış yapabilirsiniz.

Yarım Elma Bağışı: Yarı m Elma Bursu yarısı bir bağışçı, diğer yarısı da vakıf veya başka bir bağışçı tarafından verilen bir burstur. Bağışçı yıllık 7.500.-TL bağış yapar ve vakıf da 7.500.-TL ekler ve öğrenciye 15.000.-TL şeklinde ödenir.
bağış yapmak için>>

Kültür ve Sanat Bağışı: Gençlerin kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşmasını önemsiyoruz. Sanata destek vermek isteyen kişi ve kurumlar buraya yapacakları küçük bağışlarla daha fazla gence imkan yaratmış olurlar. Siz de her öğrenci için 300.-TL bağış yaparak destek olabilirsiniz.
bağış yapmak için>>

Yabancı Dil Bursu Bağışı:
Yücel Kültür Vakfı tarafından 2013 yılında başlatılan ve büyük ilgi gören Yabancı Dil Burslarında, bursiyer sayısının artarak devam etmesini oldukça önemsemekteyiz. Siz de yabancı dil öğrenmek isteyen gençlere destek olmak isterseniz 2.000.-TL bağışta bulunabilirsiniz.
bağış yapmak için>>

Kumbara Bursu Bağışı: Küçük bağışların birikerek öğrencilere burs olarak dönmesini önemsiyorsanız. Siz de dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilirsiniz.
bağış yapmak için>> veya bağış yapmak için>>

Proje Bazlı Bağış: Proje bazlı bağışlar Yücel Kültür Vakfı'nın gençlere vermiş olduğu desteklerden farklı olarak bağışçılar tarafından belli bir konuya yönelik projeler için sağlanan desteklerdir. Bağışın %100'ü tamamen ilgili proje için kullanılır.
bağış yapmak için>>

Web sitesini kullanmadan (mail order ile) bağış yapmak isterseniz;

Vakfımızın info@yucelkulturvakfi.org adresine e-posta atabilirsiniz. Kendi iletişim bilgileriniz ile (eğer seçim kritiriniz varsa) bağış yapmak istediğiniz öğrencinin Ad, Soyad, Okul, Bölüm bilgilerini vererek, bağışta bulunabilirsiniz.

Tarafınıza göndereceğimiz mail order formunu doldurup imzalayarak bize iletmeniz bağış işlemi için yeterlidir.

Banka (EFT-Havale) yolu ile yapılacak bağışlar;

Bankanız aracılığı ile doğrudan Yücel Kültür Vakfı'nın aşağıda IBAN nosu yazılı bağış hesabına yapılacak para transferleri ile de bağış işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

IBAN TL: TR46 0006 2000 1500 0006 2962 86

IBAN USD: TR59 0006 2000 1500 0009 0850 93

IBAN EURO: TR90 0006 2000 1500 0009 0828 86

Unutulmamalıdır ki; yönetmelik gereği doğrudan öğrencilere ve projelere aktarılacak bu bağışların geri iadesi söz konusu değildir.