Heyecan ve gururla duyuruyoruz: sanateserleri.org artık hizmetinizde! Yücel Kültür Vakfının yarım asrı aşan deneyimi ve iki yılı aşan emeğiyle hayata geçirdiği bu proje, sanat dünyasını, sanatçıları, galerileri, koleksiyonerleri ve atölye meraklılarını bir araya getiriyor. Sitemizin sunduğu avantajlarla sanat dünyasında yeni bir dönem başlıyor:

1969'dan bugüne eğitim, kültür ve sanata verdiği destekle tanınan Yücel Kültür Vakfı, 356.000 üyeli bursverenler.org projesinden sonra, şimdi de sanateserleri.org ile karşınızda! Sanata gönül veren herkesi mutlu edecek projemizi gurur ve heyecanla hizmetinize sunuyoruz. Siz de bu sanat dolu yolculuğa katılmak, eserlerinizi sergilemek, sergilenen eserleri edinebilmek, atölyelerinizi oluşturmak veya atölyelerde yer almak için hemen sanateserleri.org'u ziyaret edin!